Mäntti koska akseli sattu

Yo!

Yks asia mikä on niin häiritsevät on se että minun akseli sattu. Se alkaa yli yks vuotta sitten. Luulen että se on koska yks ilta minä kaatuan kumoon.

Se me ei täytyy syvetymmessa.

Kuitenkin,
Joka aika kun Peppe sattu sitten minä sano:

– Peppe! Lopeta olla tyhmä! Soita lääkeri nyt!

Mutta kun minulla on itse kipu sitten en soita.
Miksi?

Ehkä kipu tehdä ihmiset vähän mäntti.
04.09.2012 kl. 23:13

Päivän syntymäpäivä!

Hyvä ilta pikku koppakuoriaiset!

Tänään on minun syntymäpäivä!
Jee!

Mutta paitsi se minulla on alkanut treenata MMA.
MMA on semmonen urheilu missä hikinen pojat (ja tietenkin tyttöt) halia toisiaan.

Ja koska kaikki ajatteleen että se kuulosta niin erootinen me anamme toisilemme turpaan.
Sitten kaikki kuulosta parempi ja näytä paremmalta.
03.09.2012 kl. 22:29

Meiden aika Espanjassa!Ensinmäinen meitä odotti tämä mahtava näköala! Se osoittautua että se ei oli huijaus! Se oli niin oikea!Erikoinen tieto: Ruotsiksi on sana "hopp" se tarkoita hyppy ja se myös tarkoita toivo! Eli Peppe "hopp" oli että hänen "hopp" näyti makee. Hän onnistuu!Olla varjossa ei on joskus vältämättä paha idea. Esimerkiksi tule hieno kuva!Se on niin tärkeä että korjata pyörä kun tule kotona! Sitten on hyvä jos on kilti pyöräkorjato läheisyydessä!
30.07.2012 kl. 18:10

Pika kesäraportti!Ensinmäinen täytyy olla kiva näköinen sitten kesä saa alkaa!Minä ja Peppe puhimme bloggi! Ehkä sinä mietti jos me puhimme asia? Vasta on Totta kai!Tämä on tulos jos sinä peruuttaa toinen autossa. Nyt kun sinä tiede et tarvitse yrittää itse! Koska jos sinä sitten halua että auto näky hyvä, sitten sinä täytyy maksa 1700€.Mutta elintärkeä on se että siellä on aina raha jäätelössä!

17.07.2012 kl. 13:34

Ruoka, asiat ja täti Vidar.Joskus se on niin että kamera on myöhäinen. Yks minutti ennen täällä oli yks hirve hyvä liha ja parit kastike. Lisä tuli mutta valitettavasti minä kävellin koska toinen kokous odotin. Tyhmä.Sushi on minun paras ruoka. Pizza myös. Molemmat minulla syödin paljon kertta. Yks ruoka mikä minä vain syödin yks kerta on hapansilakka. Se maistoi suola ja haistoi huonosti.Minä hyväksyä uusi esinet. Ja koska Apple nyt ei ollut uusi esinet minä joutua katsoa kun tämä uusi kone tehdä kahvi minulle. On juonut kolme kuppit ja valmistin seitsämän kuppit.Ilmapallo tuli miekka. Vidar tuodi voima. Miekka tuli ilma. Koko tapahtumat maksa 2 euroa ja kestin 20 sekuntti. Elämys ei olla hinta.Sama päivä yks vanha täti tehdi ruma ilmet kun intiaanit soiti huilu. Vihainen täti ei vältämätta oli Vidari näköinen.
12.05.2012 kl. 21:32

Vappu ja egotrippi

Terve terve pikku korttihuijarit!

Viime vikoa oli Vappu-viikoa (sinulle joka ei muista) ja myös yks hirve hyvä egotrippi-viikoa! Jos sinulla on matala itseluottamus sitten sanot yleisölle:

– Seisomaan ja suosiottaan!

Se toimi.Vidarin ensinmäinen naamiaisetpuku. Hän on yks karhu ruska neuletakkissa!"Omenamehu" ja "leffa". Se oli niin kuin Vappu loppui.Hirve hyvä näköala Mattulaituri mutta samppanja maksa. Se on tyhmä koska haluasin että se vios olla ilmaiseksi.Yks koulu Pietarisaarissa, nimeltä Optima, haluivat että minä (ja Petski, kuka on oikealle) tuli siellä ja puhu hauska asiat. Siksi me teimme se.
Loppuksi pyytin että kaikki seisomaan ja laitat käsit yksiin. Se toimi niin hyvä!Kevät tuli! Se on hyvä koska se tarkoita että kesä sada tulla!Lauantaina olin islantilainen pankkipomo yks suomalainen tvohjelmanauhoitus! Ei sain sano mitä ja se on hyvä koska minun islantila on niin ruosteinen!
08.05.2012 kl. 13:22

Yks viiko päästä eläin ja jäätelön kanssaVidar poseerata.Tukkholmassa sanoi terve minun entinen työkaverit Elverketissa. (Tyypit kuvassa ei on minun entinen työkaverit, ne on sattumat ihmiset).Minä, lapsuudenkaverit Tommy ja vaimo Jeanette. Ja yks hirve hyvä drinkki. Mansikkat ja muutta. Nam!Yks asia mikä on myös nam on paahtoleipä ja Skagensekoitus. Joskus sain syödän se lounalla.Tämä lintut asunut Korkeasaarissa. Siellä oli myös toiset värit, toiset lintussa.Karhu nukku Korkeasaarissa. Se on koska tähän aika vuoressa Korkeasaari on niin tylsä.

29.04.2012 kl. 13:57

Viiko kuvillaJoskus se on ensinmäinen niin kiva olla työpaikkassa ja sitten kun syödin kaikki munkkejat kaikki tule pahhoinvointi.Eri pelejä tehdä että se on niin helppo tehdä töytä koska se on niin hiljaa. Mutta ongelma on se että en sadan kysy kysymyt koska sitten peli mene pahasti.Peppe ympärileikata itseinsä.Istuin myös tämä vanha heiluatuoli kun oli kakvuotta.Yks ruotsalainen matkalle vierailu ja yks suomalainen matkalla kotin ruotsiin.
21.04.2012 kl. 11:22

Juhlitteva ja kärsiä

Hyvä ilta pikku joululahjat!

Eileen minä skoolatan minun kaveri Kaj kanssan.
Se oli hauska koska hänellä oli juhlitteva.

Anteeks nyt, mutta en saadan sano miksi hänellä oli juhlitteva. Koska hän sano että se on yks salaisuus. Siellä on sääntö joka koskee salaisuus:

1. Ei sada puhu siitä toinen tyypi.

Joskus minulla on unohtin se sääntö. Ei ole koska loppunut hyvin. Siksi minä nyt ei voi unohtin se.Ja sitten!
Tänään minä ja Peppe meni ravintolassa. Meiden suosikki ravintola – Postres. Herra jumala mikä hyvä ruoka. Siellä me puhimme hauskin aihet.

Peppe ei haluivat muunttavat ruokalista siksi hän syödin tartar ja jänis. Se oli niin hauska koska hän on oikesti vegetariaani. Ja koska se oli kallis hän täytyy hymyille koko ajan.

Joskus minä ihemtellän mitä hän ihmetellää.


21.12.2011 kl. 22:02

Täti vs Vesilätäkkö 0 - 1

Tänään minä otin Vidar terveydenhoito.
Lähtin työ vähän aikasemmin. Ja sitten minä juostin hänen kotipäivä. Sitten paina lapset päällysvaatessa. Sitten juostin terveydenhoitossa. Räpyttävälla Vidarilla.

Sitten kun oli ehdessä täti sano että oli värä aika.
Hän myös keksi että me olimme myössä. Se oli tyhmä koska se ei oli oikea.

No, kuintenkin.
Sitten minä ja Vidar meni leikkipuitossa. Ja siellä ilo tuli meille.
Eli. Joskus vesilätäkkö on paras kun buukattu täti.

19.12.2011 kl. 19:08

Olen Magnus ja minä olen töyssä yks tuotantoyhtiä nimeltä Five corner:issa. Olen kotoisin Ruotsi, Tukkholma. Olen vain asunut täällä Helsinki neljän vuotta. Lisäksi minulla on yks ruotsinkielinen tv-ohjelma nimeltään "Magnus & Petski tv:ssa - miten vaikeata se voi olla?" (Klikkaa linkkit alla). Saat katsoa jos haluat. sähköposti: magnus [korvapuusti] fivecorners.fi