Barceloona ja kuvat

No hei taas, pikku mustapippurimansikkat!

Olin vähän hilja tämä parit päivät. Itseasiat en olinut hilja. Sinä vait et kuule. Se on koska minä on ollut Barceloonassa, Espanjassa!

Olin siellä minun työ kanssa. Minun pomo tykkä että se on tärkeä mene pois joskus kun täytyy mietti. Koska sitten sinä tulet vähän aika kreatiivinen. Siksi me kaikki meni siellä.

Barceloona on tosi kaunis kaupunki. Siellä on myös paljon hyvä ruoka.
Peppe oli surullinen (siis kateellinen) että menin siellä. Se on miksi minä ostin vaatteet hänelle.

Tässä tule joku pikku kuvat mitän minä otis barceloonassa.


18.12.2011 kl. 18:47

Herra tohtori ja Rouva päiväkotiihmiset

Moin, pikku hyssykät!

Ennen.

Peppe teke ruoka ja sanoi just että hän ei uskalla maista tämä ruoka ennen kuin tarjotan. Äkillisesti tekisin niin mieli pizza...

No, kuintenkin. Parit juttut tänään.
Ensinmäinen, tänään Vidarin kotipäiväntyttöt sanoi että Vidar syöi niin paljon tänään. ei ei oli ensinmäinen kerta kuin kotipäiväihmiset sanoi niin. Ja tänään minä sain tunteen että hän oikest ei luulee että Vidar ei saa ruoka kotona. Mikä ei on oikea, tietenkin.

Eli, tämä on nyt kuvatodiste että hän sai ruoka tänään joka tapauksessa!

Ja sitten toinen juttu!
Meiden perhe me olemme semmonen ongelma että jos minä sano jotakin Peppelle ja hän on toisessa huonessa, hän ei vasta koska "hän ei kuluu".

Se on niin mystinen koska tänään Peppe kuuluu yks ääni kun oli niin hilja että jos olisit se ääni sinä kuintekin et kuntelisit sitä.

Herra tohtori, mitän korva toimi?
13.12.2011 kl. 21:16

Pois hyvä mutta kotona paras!

Hyvä ilta pikku kirpptorit!

Tänään haluan sano se että huolimatta se tuntu kakka herätä niin aikainen amulla. Ja huolimatta työ päivä on joskus pitkä. Ja sää on kylmä ja kostea.Se on lähes aina ihana tulla kotona.Ja juttu on se että sinä täytyy mene pois että sait tulla takaisin.
12.12.2011 kl. 19:36

Ruoka ja kakka toinen paikkaHyvä yö, kaikki itsesalakuljettaat!

Tänään kuin ilta tuli. Minä jag vaimo menimme päivällinen! Se oli hyvä koska jos et sada ruoka sitten sinä täytyy kuole.
Ja se on myös kiva syödä kaverin kanssa. Luulen että se on koska sitten sinä saat puhu kiva asiat samanaikaisesti.Isäntä myös huomivat että se haisti kakka kuin Vidar kävellä ohi.

11.12.2011 kl. 00:15

Tukkholma matka!Ilta ilta pikku tansit!

Tulin just takaisin tukkholmasta. Se on miksi en olenut kirjoitin eileen.
Olin siellä työssä. Testata duuni tansiyhtyä. Se oli niin hauska!

Tapaisin ruotsalaset bändi Arvingarna. He olivat kiva.

Oli piktä päivä ja olen iloinen että on kotona ja että se on perjantai. Koska nyt sadan olta yks lasi punaviini. Ehkä kaks lasit. Kiitos.Tosi hyvä aamuruoka eileen lentoasemalla. Ja niin edulinen... not. Mutta se on tärkeä syödä hyvä aamupala.Petski ileisesti ei sait hyvä aamupala.Ja sitten kun tule Tukkholmassa tä ihmiset haluivat ota kuva meille. Sitten kun olivat valmis me oti kuva kaikille!Sitten minä säälin Jari Sillanpää koska ei haluisivat ota kuva hänelle. Siksi minä tein se!Meiden hullu valokuvaaja Eppu!
09.12.2011 kl. 18:01

Tervetuloa kiva Magnus

Niin se on oikea, pikku sankarikyntilät!

Olen takaisin nyt täällä! Hauska sinulle koska nyt sinä saat lukea oikea blogi taas, ei joka tyhmä FB sivu. No niin.

Täällä minä haluan viettä juhlia hienolia kuvia ja myös yks niin eksklusiivinen leffa Andre Wicktrömista ja Stan Saanilasta ja heidä tuleva esitys Lilla Teaterissa, tammikuu loppussa.

Olkaa hyvä hieno sinä!
07.12.2011 kl. 21:43

Tervetuloa uusi kaverit!

Hyvä ilta hieno hiirihävitäjät!

Haluan vain sano se, koska tämä blogi on oikestaan väliaikassa.
Mutta ensinmäinen haluan sano se että olen takaisin joulukuussa ja sinä ajalla voitte käydätte facebook.com/magnus.samasuomeksi. Se on niin iladuttava paikka.

Toinen asia mitän haluan sano on että jos sinä tykkä tämä blogi sittä sinä täytyy laitta ääni minulle koska olen nimetyksin suomenruotsalanen Bloggpriset (blogipalkinto 2011) vuoden paras blogi!

Se sinä tehdät täällä:
http://bloggpriset.ylebloggen.fi/omrostning-2011

Sinä vain valitse magnus - samasuomeksi, laitta nimi, osoite, postinumero, kaupunki ja oikea sähköposti.

Kiitos ja paljon rakkaus!

Sinun kaveri,
Magnus

22.11.2011 kl. 16:17

Pakko odotan!

Hyvä päivää pienit sankarit!

Suunitellan kirjoitan uusi posti täällä tänään. Mutta nyt on Bloggpriset-aika ja en halua että sinä luulet että kirjoitin koska haluan voitta.

Siis, seuravana posti tule kun Bloggpriset on loppu.

Samanaikanen jatkuaa facebook.com/magnus.samasuomeksi

Tervetuloa!
11.10.2011 kl. 11:47

Yks vaitoehto

Terve pikku apinat!

Haluan vain sano se että jos sinä tykkä että tämä sivu on tyhmä koska ei tule uusi postit niin usein. Sitten minä voi suositella minun sama suomeksi facebooki sivu.

Siellä on yks paikka missä lisää asiat tapahtuu!

Tule katsomaan: http://www.facebook.com/magnus.samasuomeksi

Hyvä näkyimaan!
02.08.2011 kl. 12:34

Haastattelu päivä

Päivää pikku fanit!

Tänään minä teki kaksi haastattelut.

Enimmäinen oli Koffipuistossa. Se oli Hufvudstadsbladet kuin haluatte tiedä mitä voin tehdä kesässa. Sanoi että haluan olla vesistö vierässä ja haistaa ruoho.

Sitten vastin Ilta-Sanomat TV-liiten kysymyt. Se oli vaikea koska minä vastan soumeksi.

Tieden että olen taitava suomenkieli mutta se oli kuitenkin vaikea. Esimerkiksi minä vasta purjevessa kuin haluan vasta purjevene. Se on ihan eri asioita, minun mielestä.
29.06.2011 kl. 14:39

Olen Magnus ja minä olen töyssä yks tuotantoyhtiä nimeltä Five corner:issa. Olen kotoisin Ruotsi, Tukkholma. Olen vain asunut täällä Helsinki neljän vuotta. Lisäksi minulla on yks ruotsinkielinen tv-ohjelma nimeltään "Magnus & Petski tv:ssa - miten vaikeata se voi olla?" (Klikkaa linkkit alla). Saat katsoa jos haluat. sähköposti: magnus [korvapuusti] fivecorners.fi