Vappu ja egotrippi

08.05.2012 kl. 13:22
Terve terve pikku korttihuijarit!

Viime vikoa oli Vappu-viikoa (sinulle joka ei muista) ja myös yks hirve hyvä egotrippi-viikoa! Jos sinulla on matala itseluottamus sitten sanot yleisölle:

– Seisomaan ja suosiottaan!

Se toimi.Vidarin ensinmäinen naamiaisetpuku. Hän on yks karhu ruska neuletakkissa!"Omenamehu" ja "leffa". Se oli niin kuin Vappu loppui.Hirve hyvä näköala Mattulaituri mutta samppanja maksa. Se on tyhmä koska haluasin että se vios olla ilmaiseksi.Yks koulu Pietarisaarissa, nimeltä Optima, haluivat että minä (ja Petski, kuka on oikealle) tuli siellä ja puhu hauska asiat. Siksi me teimme se.
Loppuksi pyytin että kaikki seisomaan ja laitat käsit yksiin. Se toimi niin hyvä!Kevät tuli! Se on hyvä koska se tarkoita että kesä sada tulla!Lauantaina olin islantilainen pankkipomo yks suomalainen tvohjelmanauhoitus! Ei sain sano mitä ja se on hyvä koska minun islantila on niin ruosteinen!
Kommentarer (1)
Hei! Näin sinut Starilla eilen pressipäivillä. En uskaltanut moikata, koska ruotsini on NIIN huono. Mutta täytyy sanoa, että olet kyllä karismaattisin bloggaaja, jonka tiedän.:)
MouMou11.05.12 kl. 11:48
Moumou! Saat yks plussa ja yks miinus. Plussa koska olet kilti ja sanot niin kiva asiat. Miinus koska et uskaltaa moika. ;) /m
11.05.12 17:38

Olen Magnus ja minä olen töyssä yks tuotantoyhtiä nimeltä Five corner:issa. Olen kotoisin Ruotsi, Tukkholma. Olen vain asunut täällä Helsinki neljän vuotta. Lisäksi minulla on yks ruotsinkielinen tv-ohjelma nimeltään "Magnus & Petski tv:ssa - miten vaikeata se voi olla?" (Klikkaa linkkit alla). Saat katsoa jos haluat. sähköposti: magnus [korvapuusti] fivecorners.fi